Aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten, 1.-2. luokkien oppilaille järjestettävän aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on

  • tarjota lapsille monipuoliset mahdollisuudet ohjattuun ja virkistävään toimintaan ammattitaitoisen ja tehtävään soveltuvan henkilön valvonnassa
  • tukea kodin ja koulun kasvatustyötä
  • edistää lasten hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja lisätä osallisuutta

Perusopetuslain mukainen koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1.-2. luokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetukseen otetuille tai siirretyille oppilaille. Pyhännällä aamu- ja iltapäivätoimintaa tarjotaan kunnan järjestämänä päiväkodin tiloissa. Toimintaan osallistuville lapsille tarjotaan välipala. 

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään Pyhännän koululla pääsääntöisesti klo 6:30-16:30 välisenä aikana.

Uusi hinnoittelu 1.1.2023 alkaen.

Varattu tuntimäärä/kkMaksu
1-30 h40 €
30 h 15 min - 60 h70 €
60 h 15 min -90 h100 €

Jos toteutunut toiminta-aika on varatun mukainen, peritään varauksen mukainen maksu. Mikäli varattu tuntimäärä ylitetään, peritään käytetyn tuntivälyksen mukainen maksu.

Satunnaisen aamu- ja iltapäivätoiminnan maksu on 10 €/päivä.

Haku- ja varausohjeet:

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan sähköisesti eDaisy palvelussa, jonka löydät osoitteesta https://pyhanta.daisyfamily.fi/eDaisy. Tarkemmat ohjeet eDaisyn käyttöön.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan varaus tulee tehdä DaisyFamily web-sovelluksessa (ohjelma opastaa käyttäjätunnuksen luomisessa) kahta viikkoa ennen, viimeistään sunnuntaihin klo 23:00 mennessä. Esim. perhe tarvitsee aamu- ja iltapäivätoimintaa lapselleen viikolla 40. Hoitoaikavaraukset tulee tehdä DaisyFamilyyn viimeistään viikon 38 sunnuntaihin klo 23:00 mennessä. Käytännössä toimintaan on jatkuva haku eli hakea voi silloin kun toiminnan tarve ilmenee.

Aamupäivätoimintaan haetaan ajalle ennen koulupäivän alkamista ja iltapäivätoimintaan haetaan ajalle koulupäivän päättymisen jälkeen. Esim. ap-toiminta klo 7:30 - 8:00 ja ip-toiminta klo 12:30 - 15:15.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma 2023-2024