Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Pyhännän kunnan verkkosivuja ja se on laadittu 15.9.2020.

Nämä verkkosivut on julkaistu 2016. Verkkosivujen ulkoasun uudistuksen yhteydessä kesällä 2020 sivusto muutettiin saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi.

Verkkosivujen saavutettavuuden on arvioinut Joki ICT Oy.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Verkkosivuston ei-saavutettava sisältö

Verkkosivuilla on ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, joita ei tulla muuttamaan saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi. Verkkosivuille julkaistavat uudet tiedostot ovat saavutettavuusvaatimusten mukaisia.

Jos jostain vanhemmasta tiedostosta tarvitaan saavutettavuusvaatimusten mukainen tiedosto keskeneräisen asian hoitamiseen, ottakaa yhteyttä palautelomakkeella ja pyytäkää tiedostosta saavutettavuusvaatimukset täyttävä tiedosto.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme?

Jos huomaat verkkosivuilla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli verkkosivuston ylläpitäjälle. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä meihin palautelomakkeella. Vastauksessamme voi mennä 14 päivää.

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

VALVONTAVIRANOMAISEN YHTEYSTIEDOT

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000