Iisakin illat alkavat taas!

Ensimmäisellä kerralla torstaina 21.9. klo 18 aiheena on ajankohtaisesti Jukkatalo. 

Keskustelua lyhyesti pohjustamassa Minna Rautio Mieli Ry:stä, jonka

 jälkeen vapaata keskustelua aiheesta kahvin ja pienen iltapalan kera. Tervetulleita kaikki, joita Jukkatalon konkurssi ja irtisanomiset tavalla tai toisella koskettavat. Paikalla myös Tilke-hanke sekä Pohteen mt-palvelut sekä Seurakunta.

 

Viikolla 39 varsinaista Iisakin iltaa ei vietetä, koska monenlaista ohjelmaa on jo valmiina:

 

Ti 26.9– To 28.9 klo 15–21 voit osallistua kirjaston näyttelytilassa kirjaston seinälle tulevan seinämosaiikin ladontaan. OSIENSA SUMMA, Pohjois-Pohjanmaan liiton Kulttuurikennon taidepilotti.

 

Ti 26.9. klo 18.30 alkaen Yhdistysten, seurojen ja kunnan yhteinen ilta Maaralan koululla. Ilmoittautumiset 20.9. mennessä viestillä: 0408222667

 

To 28.9. klo 18.30 Siikajoen latvaosien koskikunnostukset – kuulemistilaisuus Tavastkengän kylätalolla. Paikalla ovat Siikajoen vesistökoordinaattori ja koskikunnostusten työnjohdon edustaja Perämeren Kalatalousyhteisöjen Liitto ry:stä. 

 

Tulevista Iisakin illoista pyritään ilmoittamaan aina nettisivujen ajankohtaista osiossa, kuntatiedotteessa sekä kunnan sosiaalisessa mediassa. Otamme myös mielellään vastaan Iisakin illan ohjelmaa, joten mikäli sinä, yhdistyksenne tai yrityksenne on kiinnostuneita järjestämään toimintaa syksyn tai talvenaikana ota yhteyttä riikka.teeriaho(at)pyhanta.fi tai puh. 0401912241.

 

Nähdään Iisakin illoissa!