Uudet yritykset

 


Isännöinti Kangasniemi Oy

Asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua

Isännöintitoimisto on taloyhtiön johtamisen ja talouden hoitamisen asiantuntija, joka auttaa taloyhtiöiden hallitusta ja osakkaita tekemään päätökset lainmukaisesti ja riittävään tietoon tukeutuen. Isännöintipalveluihimme kuuluvatkin kokonaisvaltaiset palvelut asiakkaan toivomusten mukaisesti, taloyhtiön koosta tai muodosta riippumatta. Hoidamme taloyhtiön taloutta ja hallintaa vastuumme ja velvollisuutemme tiedostaen ja avoimuutta painottaen.

Toimistomme palvelee Kajaanissa, Sotkamossa ja Pyhännällä.

Palvelumme perustana ovat aktiivisuus, tavoitettavuus ja ohjenuorana on osakkaiden yhdenvertainen kohtelu. Vuodesta 2007 alkaen.

 

Tilitoimisto Kangasniemi Oy

Tervetuloa palveltavaksi

Olemme tottuneet palvelemaan asiakkaitamme tehokkaasti. Ketteränä perheyrityksenä pystymme joustamaan asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaan. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu ensisijaisesti asiakastyytyväisyyden rakentaminen ja ylläpito. Asiakas on aina toiminnassamme etusijalla, kehittäessämme esimerkiksi kirjanpitojärjestelmäämme ja palvelukonseptiamme. Arvoihimme kuuluu hyvän tilitoimistotavan noudattaminen, toimiva palvelu sekä kyky soveltaa verotus-, kirjanpito- sekä muita tarvittavia lakeja ja asetuksia.
Palvelulupauksemme on olla lähempänä asiakasta, olkoon kyseessä yritystä miettivä, aloittava yrittäjä tai vanha yritys. Asiakkaita meillä on koko Suomen alueella.
Toimistomme palvelee Kajaanissa, Sotkamossa ja Pyhännällä.

Vuodesta 2007 alkaen.

https://www.ispk.fi/


Ransteel Oy

Teollisuuden kunnossapitoa.

Ransteel Oy on perustettu 2017 palvelemaan teollisuuden kunnossapitoa. Nykyisin yrityksen palvelut ovat laajentunut monille eri osa-alueille. Pyhännältä löytyneen hallin ansiosta palvelumme laajenee entisestään. Toteutamme koneiden ja laitteiden hitsaus- ja korjaustöitä myös yksityisille. Tiloihimme (Leiviskäntie 2) avataan 1.8.2021 mennessä myös autokorjaamo, jossa palveluihimme kuuluvat mm: henkilö- ja pakettiautojen perushuollot sekä rengastyöt. Tomimme rengaspuolella yhteistyössä Euromasterin kanssa, jonka kautta meillä on kattava rengasvalikoima ja kilpailukykyiset hinnat. Palveluihimme on tulossa myös raskaankaluston rengaspalvelut.

https://ransteel.net